OM KONG HANS MENUKORT

OM KONG HANS KÆLDERS MENU KORT

Da Kong Hans Kælder åbnede i 1976, var vi nogle af de første her til lands, der tilbød gæsterne det, alle i vore dage kender som ”den store menu”. Begrebet afløste processen med at vælge sin egen menu som oftest på tre retter ud fra et a la carte kort. Idéen var at give gæsten en mulighed for at smage et menu, hvor kokken bestemte forløbet, samtidig med at eksponere det bedste fra en given sæson i en samlet og gennemarbejdet menukonstellation.

Den store menu i Kong Hans Kælder består af 8 retter, der som regel vil bestå af en grøntsagsret, to fisk- og skaldyrsretter, to kødretter, ost og dessert (rækkefølgen kan variere). Menuen kalder vi Innovation.
Ud over den store menu har vi et udvalg af a la carte retter under navnet Signature. Signature retterne kan vælges enkeltvis, og det er således muligt at sammensætte sin egen menu. A la carte portionerne fra Signature er større end portionerne på Innovationsmenuen, så mængdemæssigt vil det være nogen lunde det samme, om man spiser Innovationsmenu eller 3 retter fra Signature.

Ønsker man at ændre på menukonstellationerne f.eks. at bytte retter fra Innovationsmenuen ud med retter fra Signature, kan det medføre prisændring. Omfanget af ændringerne vil ske i relation til råvarepriser samt evt. ekstra arbejdsbyrde i forbindelse med ændringen.

Ved selskaber på mere end 8 personer skal der ved bordbestilling bestilles menu på forhånd, og som udgangspunkt serveres menuen til hele bordet. Samtidigt modtager vi meget gerne en indikation på vin ønsker.

Således kan vi være sikre på at kunne gøre vores arbejde ordentligt.