VELKOMMEN

                                                                                            

VELKOMMEN TIL RESTAURANT KONG HANS KÆLDER

Kong Hans Kælder holder lukket i påskeugen fra 13.04 til og med 21.04

Restauranten åbnede i 1976 og har til huse i Københavns ældste kælder i Vingårdstræde. Thomas Rode Andersen har været køkkenchef siden 1996. Thomas Rode stopper sit virke på Kong Hans 31. maj 2014. Fra 1. juni til 1. september vil restauranten været lukket pga renovering. Fra genåbningsdagen vil Mark Lundgaard tiltræde som køkkenchef  

Fra torsdag d. 27.03 frem til 31.05 vil Thomas præsentere en menu med retter fra hans 17 år lange periode som køkkenchef på Kong Hans. Reprisemenuen vil være på ca 10 retter til 1295 kr. Enkelte retter vil løbende blive udskiftet, så de repræsenterer sæsonen. Retter som "Hummer Tiger Lee", "Marineret og røget Canettebryst og sauce med milde krydderier" samt "Chokolade med rødbede og Blodappelsin" er eksempler på klassikere, der igen vil blive serveret i kælderen. Til reprisemenuen kan vælges en vinmenu med udgangspunkt i klassiske vine til 1105 kr pr kuvert. Ved man allerede på forhånd, at man ønsker reprisemenuen, er man meget velkommen til at angive dette ved bookingen (ved onlinebooking kan det noteres i feltet "bookingnote")