40 års jubilæum

40 års jubilæum

Kong Hans 1976 - 2016
Vi indleder vi et særligt kapitel i fortællingen om Kong Hans. Fra september og året ud serveres en særlig jubilæumsmenu hvor vi ærer vores lange og stolte historie samt hver af de tre foregående køkkenchefer:

Michel Michaud   1976 - 1980,   Daniel Letz   1981 - 1996,   Thomas Rode Andersen   1996 - 2014

Vores almindelige a la carte menu vil ikke blive serveret i perioden idet vi har valgt at hengive os til fulde i denne hyldest.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Mark & Peter


 

Hommage à Kong Hans

Snacks

vagtel æg & caviar

pocheret østers & løg

hanekam

Karl Johan

det bedste af anden & jordskok

Amuse-bouche

saltet torsk, røget fløde & tomat

kronhjort, caviar & crème fraîche

Saumon à la "Tahitienne"

Michel Michaud

Havtaske stegt på ben

majs, kantareller & kylling jus

Tiger Lee

Daniel Letz

Kanin tortellini

Parmigiano-Reggiano, brunet smør & trøffel

Canard Croisè

Mark Lundgaard

Vores udvalg af modne oste

med garniture

Bær

sorbet & crème anglaise

Baba au Rode

Thomas Rode Andersen

 

-- DKK 1.750 --

 

Hommage à Kong Hans med vinmenu, mineralvand, Kaffe & sødt

-- DKK 3.000 --

Hommage à Kong Hans med prestige vinmenu, mineralvand, Kaffe & sødt

-- DKK 4.000 --